Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

........

..
Συνάδελφοι στις 17 Νοέμβρη ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε κατάθεση Στεφάνου στο Πολυτεχνείο από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών Παπαντώνη Κων/νο και τον
γραμματέα του Σωματείου Πυροσβεστών Ελλάδος Γουρδουράκο Γεώργιο .
Η κατάθεση Στεφάνου από τους εκπροσώπους του κλάδου μας έτυχε θερμού χειροκροτήματος και συγκίνησης από μεγάλο πλήθος κόσμου και επισήμων που είχαν συγκεντρωθεί μέσα στο Πολυτεχνείο .
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και 30 Συνάδελφοι του Σωματείου Πυροσβεστών Ελλάδος και τους ευχαριστούμε που άφησαν τις δουλειές τους για να δώσουν παρών στην εκδήλωση ...
Η συμμετοχή όμως δεν μπορεί να κριθεί ικανοποιητική παρόλο που υπήρξε ανακοίνωση στο ίντερνετ και μέσα από sms .
Εδώ αξίζει να θυμηθούμε μια λαϊκή παροιμία που λέει ότι με
<< τα λόγια χτίζω Ανώγεια και Κατώγεια >>
Συνάδελφοι τα περιθώρια στενεύουν μέρα με την μέρα και αν δεν συμμετέχουμε πλέον ενεργά στις κινητοποιήσεις από όλη την Ελλάδα , και σαν πολίτες πλέον , πολύ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσουμε κάποια μέρα και θα κοιμόμαστε στα παγκάκια και στις πλατείες ... (δυστυχώς αυτή η μέρα δείχνει να είναι πολύ πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε )
Από ότι μερικοί ίσως γνωρίζεται με την κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2011 θα προσέξατε ότι από τον κλάδο μας συνολικά έχουν κόψει περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ .. ( για ποιόν χτυπάει η καμπάνα άραγε ;;;; )
Η επαιτεία σ' εμάς με τα 37 Συλλαλητήρια στην πλάτη μας (οι παλιοί θα θυμούνται από το 2003 ως σήμερα ) δέν μας ταιριάζει καθόλου .???
Να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να μην αναθεματίζουμε συνέχεια τους συνδικαλιστές και ισοπεδώνουμε τα πάντα με σκοπό κάποιοι να επωφεληθούν και να προβληθούν για κομματικούς ή για ιδιωτικούς σκοπούς .
...
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΔΡΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
..
Αυτό το τρίπτυχο πρέπει να είναι το Ευαγγέλιό μας από εδώ και πέρα αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί ???
Την αξιοπρέπειά μας και το μέλλον των παιδιών μας πρέπει να το διαφυλάξουμε πάση θυσία και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν ( από αυτόν που είναι στην κορυφή της ιεραρχίας μέχρι τον απλό Πυροσβέστη που πιθανόν υποκινείται από ιδιοτελή και κομματική εμπάθεια )
να παίξει με τις ΑΞΙΕΣ μας και την ΥΠΟΛΗΨΗ μας ..
..
μετά τιμής

Γουρδουράκος Γεώργιος

Γραμματέας Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ελλάδος .