Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα απαιτούμενα έγγραφαΜέχρι τις 15 Ιανουαρίου καλούνται τελικώς όλοι οι συμβασιούχοι πυροσβέστες να προσκομίσουν στις Υπηρεσίες τους τα εξής:

  1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητος
  2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών
  3. Πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Σημειώνεται ότι για τα 1) και 2) μπορούν να προσκομιστούν απλά φωτοαντίγραφα και το πρωτότυπο, και την επικύρωση να την κάνει η Υπηρεσία. Το πιστοποιητικό στρατολογίας και οικογενειακής κατάστασης χορηγούνται και από τα ΚΕΠ κατόπιν σχετικής αιτήσεως.
Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ετέθη στις 15/1 κατόπιν αιτήματος της ΠΟΣΠΥΔ, διότι πολλοί νέοι καλλικρατικοί Δήμοι δεν λειτουργούν ακόμη σωστά, με αποτέλεσμα καθυστερήσεις στην έκδοση εγγράφων.
...
ΣΗΜ.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ..
...
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΗΤΑΕΙ Η Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ( 206/31-12-2010 ) ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ;;;
...
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ;;;
..
ΠΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ;;;
...
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ;;;
..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ;;;
..
ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ???

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ...
???