Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η περιβόητη δίκη στην Ολομέλεια του Αρείου ΠάγουΑπό νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν πάνω από 3000 συμβασιούχοι επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας .
Για τον κλάδο μας παρέστη ως υπεράσπιση ο κ. Παπαντώνης Κωνσταντίνος και ο κ. Μαλούκος Δημήτριος με δικηγόρους τον κ. Ρουπακιώτη , κ. Βερβεσό και κ. Βασιλείου υπό την επίβλεψη του κ. Νικολτσόπουλου και παρά τις θετικές τοποθετήσεις διακεκριμένων νομικών όπως του Καθηγητή κ Καζάκου και του κ Ρουπακιώτη , η τελική εισήγηση του αρεοπαγίτη εισαγγελέα ήταν αρνητική ως προς την μονιμοποίηση των συμβασιούχων . Η τελική απόφαση του Αρείου Πάγου αναμένεται σε περίπου δύο ως τέσσερις μήνες . Ο δικαστικός μας αγώνας δεν τελειώνει εδώ , θα συνεχιστεί και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
...........
Έχοντας την τιμή να παρακολουθήσω την αγόρευση του κ. Καζάκου και του κ. Ρουπακιώτη έχω να πω ότι ήταν ένας κόλαφος για την εισαγγελική αρχή , όπου με στοιχεία και νόμους από το 1920 ως σήμερα απέδειξαν πως νόμιμα οι συμβασιούχοι επιζητούν την λύση του εργασιακού τους προβλήματος με την μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου χρόνου ...
Το μόνο που έχω να πω προς τους καθηγητές είναι πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....
................


........
Μας φυλάγανε καλά για να μην τους φύγουμε ???????