Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Όλα όσα έγιναν εχθές …

Όπως έγραψα και χθες όταν θα είχα πληροφορίες θα έβγαζα νέα ανακοίνωση.
Να το πάρουμε λοιπόν από την αρχή…
Εχθές από νωρίς το πρωί αιωρούνταν η φήμη πως πέρασε η προκήρυξη από το γραφείο του κυρίου Ραγκούση και την απέρριψε.
Όπως είμαι από χαρακτήρα αλλά και όπως ήταν φυσικό το όλο θέμα με άγχωσε και άρχισα ένα ‘’μαραθώνιο’’ τηλεφωνημάτων προς όλες της μεριές…
Ξεκίνησα παίρνοντας τηλ. το γραφείο του κυρίου Ραγκούση και εκεί με διαβεβαίωσαν πως ναι μεν είναι εκεί η προκήρυξη αλά είναι ακόμη υπό επεξεργασία. Ότι έγραψε προ ημερών και το blog Θεσσαλονίκης δηλαδή.
Άμεσος μετά πήρα τηλ. στο γραφείο του κυρίου Οθωνα καθώς το γραφείο του κυρίου Παπουτσή με παρέπεμπε στο αρχηγείο… και εκεί μου δώσανε το τηλ. του συμβούλου του υπουργού που είναι για το δικό μας θέμα του Αξιωματικού του Π.Σ κυρίου Λαγουδάκη.
Χθές δεν ήταν στο γραφείο του αλά σήμερα κατάφερα και μίλησα μαζί του και με διαβεβαίωσε πώς η προκήρυξη κώλυσε στο υπουργείο εσωτερικών λόγο ‘’τρόικας’’ και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς το να βγει το ΦΕΚ της προκήρυξης είναι απλά διαδικαστικό και χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως χθες αργά το βράδυ μίλησα και με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΥΔ όπου και βρισκόταν κοντά στο ΚΤΕ και μου είπε…. Ουσιαστικά τίποτα δεν μου είπε,, απλά μου ανέφερε πώς έπιανε έναν έναν τους υπουργούς και του έλεγαν πως ΘΑ το κοίταζαν σήμερα το πρωί το θέμα υπονοώντας ότι υπήρχε κίνδυνος να ανακοινωνόταν πρόωρες εκλογές σήμερα με αποτέλεσμα,,,
να μην γράψω καταλαβαίνετε..
Από δικές μου πηγές πάλι σήμερα μαθαίνω πώς ο κύριος Ραγκούσης είναι θετικός με την προκήρυξη απλά θέλει να κοιτάξει τον φάκελο για να δει τυχόν λάθη έτσι ώστε να μην βρεθούν εκτεθειμένοι στην ‘’μαμά’’ τρόικα.
Σε όλα τα ποιο πάνω δεν γράφω ούτε αναφέρομαι σε κανένα συμπέρασμα,, γράφω τα πράγματα ακριβός έτσι όπως έγιναν και τα συμπεράσματα δικά σας।
........
αναδημοσίευση : http://forest-fighter-stereas.blogspot.com
κείμενο : http://firethessalia-dason.blogspot.com/