Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση Π.ΟΣ.ΠΥ.Δ 17-5-2011

Σήμερα μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προεδρείου της ΠΟΣΠΥΔ, της ηγεσία τους Α.Π.Σ. και του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. έφυγε ο φάκελός μας για την 5ετία από το Υπουργείο Οικονομικών.
Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν πρόσθετες δυσκολίες λόγω των τελευταίων επεισοδίων και γεγονότων που σχετίζονται με το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. και παράλληλα και με το Υπουργείο Οικονομικών λόγω και της επίσκεψης της τρόϊκας, τις προηγούμενες ημέρες η μόνη προτεραιότητά του Υπ. Οικονομικών ήταν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών δήλωσαν στο Προεδρείο της ΠΟΣΠΥΔ «τι κόπτεστε από τώρα αφού η πρόσληψη θα γίνει τον Νοέμβριο»!!! (εννοούσαν την σχολή και ότι τότε θα χρειαστούν τα χρήματα).
Η εντολή της πολιτικής ηγεσίας ήταν σαφής προς όλους. Οι δύο ΠΥΣ (Πράξεις Υπουργικού Συμβουλίου για 6μηνο και 5ετία) να υπογραφούν ΜΑΖΙ.
Θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες για τις τρέχουσες εξελίξεις.
..............
comm..
Διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι πάνε σιγά-σιγά για αργότερα την προκήρυξη ..........
Για να μην γίνω πάλι κακός καλό θα ήταν το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ - όπως κάλεσε πριν 2 μήνες ο Υπουργός τους προέδρους των πρωτοβάθμιων σωματείων και πήρε αναβολή 2 μήνες για την έκδοση της Προκήρυξης - να καλέσει όλους τους Προέδρους και τους γραμματείς ΤΩΡΑ και να πάρουν απόφαση τι θα γίνει αν δεν ανακοινωθεί η Προκήρυξη μέχρι της 25 Μαίου ....
Έχουμε τα περσινά παραδείγματα τέτοια εποχή και τα προπερσινά και γνωρίζουμε πως μπορούνε οι πολιτικοί να κωλυσιεργούν ??????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ εεεεε ????
..............