Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στην Δ.Ε.Θ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
..



Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Συλλαλητήριο μας στην Θεσσαλονίκη.
Παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε , όπως 1 ώρα και ένα τέταρτο στάσιμοι 400 ένστολοι Δασοπυροσβέστες στο Λευκό Πύργο ,
γιατί όλος τυχαίως δεν υπήρχε επικεφαλής ανώτερος αξιωματικός να διασφαλίσει υποτίθεται την νομιμότητα της πορείας ( ΆΚΟΥΣΟΝ - ΆΚΟΥΣΟΝ ) .
Προσπαθώντας πιθανόν με αυτή την καθυστέρηση να κουράσουν τους Συναδέλφους πού είχαν προσέλθει από διάφορα μέρη της Ελλάδος , ταξιδεύοντας από την προηγούμενη ημέρα (πχ. Αθήνα , Σπάρτη , Καλαμάτα , Κρήτη ,Τρίπολη , Κόρινθο και άλλες περιοχές ) .
Παρόλο την εσκεμμένη καθυστέρηση που έγινε από την αστυνομία για να μας απογοητεύσουν ( Μ' αυτό το πλευρό να κοιμούνται αυτοί οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας ) η Πορεία μας ξεκίνησε μουδιασμένα στην αρχή αλλά μετά τα πρώτα 10 λεπτά απέκτησε από τα συνθήματα μας φοβερό παλμό , αγωνιστικότητα και συγκίνηση .
Ένα μήνυμα έστω και καθυστερημένα εκείνη την μέρα το πήρανε οι Άρχοντες της Εξουσίας και τους δείξαμε τι θα επακολουθήσει στο άμεσο Μέλλον από τον Κλάδο μας.
Συνάδελφοι πρέπει να καταλάβουμε ότι από την καρέκλα του σπιτιού μας και Ωχαδελφισμοί δεν γίνονται Διεκδικήσεις .
Για αυτό σας καλούμε όλους στις 23 Σεπτεμβρίου στον Άρειο Πάγο στην Αθήνα να βροντοφωνάξουμε όλοι Τέλος στην Κοροϊδία ????
Για λεπτομέρειες της πορείας στις 23 Σεπτέμβρη θα αναρτηθούν ανακοινώσεις στους σταθμούς , κλιμάκια και στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ .
Περιμένουμε ειδικά την 1η ΕΜΑΚ Αθηνών να πρωταγωνιστήσει σ' αυτό το Συλλαλητήριο με την Δυναμική τους παρουσία , όπως κάναμε και στις 19 Μαΐου .
...
Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον σκοπό που έχουμε θέσει από την αρχή -
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5.500 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ -
και όπως λέει μια λαϊκή παροιμία : Αυτοί μπορεί να έχουν το καρπούζι , Εμείς έχουμε όμως το μαχαίρι και θα το κόψουμε στο τέλος όπως πρέπει ...
......
Φωτό...
....
.....
.....