Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Περαστικά Μάριε.... Ξεκουνάτε επιτέλους "συνάδελφοι" !!!



Πριν ΑΚΡΙΒΩΣ από έναν μήνα 3 συνάδελφοι, 2 συμβασιούχοι και 1 εθελοντής πυροσβέστης, τραυματίστηκαν σε συμβάν στον Κουβαρά Αττικής.

Ο ένας εξ αυτών συμβασιούχος πυροσβέστης, 24 μόλις ετών, με σοβαρά εσωτερικά εγκαύματα ο οποίος και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στο 251 ΓΝΑ.
Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Το άσχημο είναι ότι κάθε μέρα νοσηλείας κοστίζει και στην υγεία του Μάριου (νοσοκομειακά μικρόβια) αλλά και σε χρήματα αφού ένα φάρμακο που πρέπει να παίρνει κοστίζει πολύ ακριβά και δεν του το διαθέτει το ταμείο.
Ο πατέρας του Μάριου είναι συνταξιούχος μόνιμος συνάδελφος και όπως καταλαβαίνετε όλοι δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι οικονομικοί πόροι.
Αυτό που είναι το πιο "ατυχές" όλων (για να μην πω τίποτα χειρότερο) και έχει εκνευρίσει πολλούς συναδέλφους, είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΒΟΉΘΕΙΑ από την ομοσπονδία και το ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ !!!
Δεν δόθηκαν και από ότι φαίνεται ΟΥΤΕ θα δοθούν στον συνάδελφο που ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ τραυματίστηκε πολύ άσχημα !!!
Μαθαίνω ότι βάζουν "κολλήματα" στην μέση, αλλά πιστέψετεμε είναι το μόνο εύκολο να ξεπεραστούν σε τέτοιες ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ !!!
Και άντε να δεχθώ, που δεν το δέχομαι με τίποτα, ότι δεν μπορεί το ΤΑΜΕΙΟ να δώσει χρήματα.... ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ με 60.000 € αυτή την στιγμή μέσα (μπορεί και παραπάνω), δεν μπορεί να βοηθήσει;
Σε άλλες περιπτώσεις το έκανε και αυτό επίσης το γνωρίζω πολύ καλά !!!
Λεφτά για να κόβει άσκοπα χιλιόμετρα ανά την χώρα υπάρχουν, για μια ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κάνουμε την πάπια ;;;;;;
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ !!!

ΚΑΛΩ όλα τα σωματεία να έρθουν σε επικοινωνία με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ και να στείλουν οικονομική βοήθεια στον συνάδελφο που νοσηλεύεται σοβαρά στο 251 ΓΝΑ.

ΚΑΛΩ τον Υπουργό Προ.Πο. κ. Παπουτσή (και ας φύγει δεν έχει σημασία) τον Υφυπουργό κ. Οθωνα, τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Μπονάτσο να παράσχουν έστω και τώρα κάθε δυνατή οικονομική και ηθική βοήθεια στον συνάδελφο μας που νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ.

ΚΑΛΩ τον κάθε έναν σας ξεχωριστά ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ !!! (να περάσετε από το νοσοκομείο για έναν καλό λόγο, να στείλετε οικονομική βοήθεια και ότι άλλο μπορεί ο καθένας)

ΜΑΡΙΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !!!
Εύχομαι ολόψυχα οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ που γιορτάζουμε σήμερα να είναι στο προσκέφαλο σου και να σου δίνουν δύναμη σε σένα και την οικογένεια σου.
αναδημοσίευση :http://spyth.blogspot.com/
...........................................................
σχ. blogger

Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι όταν χρειάστηκε Σωματείο έστελνε χρήματα και εκτός Αθηνών πρός <<βοήθεια>> και όχι μόνο πρός συγκεκριμένο κλάδο ..
Λεφτά υπάρχουν ..
Αν δεν θέλουν να βοηθήσουν έναν <<πραγματικά τραυματία>> να μας το πούν , να παραδώσουν τα ταμεία (που τόσο καλά διαφυλάτουν) και να πάνε να δουλέψουνε για να δούνε πώς σφίγγουν οι κ/@λλοι..
Καλά είναι τα χιλιόμετρα όταν έχεις επαφή με την ΒΑΣΗ..
Αλλιώς ή πηγαίνεις σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ή ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ???

.............