Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΣΠΥΔ από :

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/6/2011
ΠΡΟΣ: ΠΟΣΠΥΔ
ΠΡΟΣ:
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΣΠΥΔ.

Από την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΥΔ πληροφορηθήκαμε ότι η Ομοσπονδία μας έχει προσφυγή σε δικηγόρο για να τιμωρήσει διάφορους Συναδέλφους που έχουν BLOG η γράφουν στο facebook η στέλνουν μηνύματα στο κινητό .
Από μέρους μας θέλουμε να σας πούμε πως στα δυο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκαν ουδέποτε υπήρχε θέμα ημερησίας διάταξης για τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε η ενημέρωση α.π. 229/25/6/2011.
Δεν γνωρίζουμε τι έχουν γράψει οι συγκεκριμένοι Συνάδελφοι ( εάν είναι επί προσωπικού η αφορά το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ ) καθώς και τις ενέργειες που έχουν γίνει με νομικούς από μέρους της ΠΟΣΠΥΔ.
Το συγκεκριμένο θέμα το βρίσκουμε αρκετά σοβαρό ειδικά εάν αυτοί που κατηγορούνται είναι Συνάδελφοι .
Καλούμε τον συντάκτη της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 229/25/6/2011 να μας στείλει ότι στοιχεία υπάρχουν και να συζητηθούν στο πρώτο Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ .
Οι καιροί είναι δύσκολοι το εργασιακό μας έχει πάει αρκετά πίσω και ότι απόφαση παίρνετε πρέπει να συζητηθεί και να αναληθεί ώστε το μέτωπο των 5300 Συναδέλφων να μείνει αρραγές .
Δεν είναι καιρός για να ανοίγουμε μέτωπα μετάξι μας .
Όλοι ερχόμαστε από 6μηνη ανεργία , είμαστε απλήρωτοι δυο μήνες σχεδόν και δεν περισσεύει ούτε χρόνος αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώνουμε Δικηγόρους , καθώς και θεωρούμε απαράδεκτο ειδικά με τα χρήματα των συνδρομών των Συναδέλφων να φερόμαστε εναντίων άλλων Συναδέλφων .
Καλούμε την διοίκηση της ΠΟΣΠΥΔ να ενημέρωση όλο το Δ.Σ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ και να δούμε ποια είναι η ορθή λύση.

Εκ μέρους της
«Ανανεωτικής Συνεργασίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών»

Καστανίδης Γεώργιος.
Πυργιώτης Απόστολος.