Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ας σταματήσουμε αν παίζουμε με τις ζωές των άλλων.

Δεν θα πω ότι δικαιωνόμαστε σε όσα λέγαμε γιατί πλέον είναι φως φανάρι, θα πώ ότι είναι ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες με τις "επίσημες" και "έγκυρες" ανακοινώσεις και ήρθε ο Υπουργός προχτές και άνοιξε τα μάτια αυτών που μέχρι χτες ήταν κλειστά.
Δια στόματος Προεδρείου και άλλων μελών το Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ πιθανότατα συνάδελφοι του 2008 και ίσως του 2007 να γίνουν ξαφνικά.... "επιλαχόντες" !!!
Αναρωτιέμαι εύλογα λοιπόν, όπως και ο κάθε ένας, ποιος ο λόγος να σταλεί έγγραφο "ΕΠΙΣΗΜΟ" στο πρωθυπουργό και να λέει
"από τους περίπου 5.350 συμβασιούχους πυροσβέστες που απασχολούμασταν, θα απορροφηθούν σε πενταετή 12μηνη απασχόληση οι περίπου 3.350", (περισσεύουν και 50 θέσεις) όταν ξέρουμε πολύ καλά εκεί στην ομοσπονδία ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;;;
Για ποιόν λόγο παίζουν με το μυαλό και την ψυχή μας; φωνάζω τόσο καιρό και νιώθω "φωνή βοώντος εν την ερήμο" και δυστυχώς τώρα τα βλέπουμε όλα μπροστά μας. Γιατί δεν δίνουν τα στατιστικά στοιχεία που μάζεψε το Αρχηγείο να δούμε επιτέλους ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ; Αν δεν έβγαζα τον πίνακα θα ήμασταν ακόμα σε μεγαλύτερο σκοτάδι.
Έχουμε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας δοθούν τα στατιστικά στοιχεία και ως σωματεία και ως άτομα. Αφού κάναμε την "παραχώρηση" και τα δώσαμε και ήταν όπως μας έλεγαν για "καλό σκοπό" την ώρα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ήταν παράνομο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!
Όσοι τις προηγούμενες ημέρες έβγαζαν βαρύγδουπες ανακοινώσεις ας έχουν τώρα το θάρρος να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη και να πούνε ότι έκαναν λάθος.
Είναι ντροπή να παίζουμε με την ψυχή συναδέλφων!!!

Από την άλλη όμως τι ζητάω και εγώ, είναι δυνατόν να ζητήσουν συγνώμη όταν την ίδια ώρα το μόνο που τους ενδιαφέρει να πάρει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΊΟ;

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ !!!

αναδημοσίευση : http://spyth.blogspot.com/