Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Για το σχέδιο νόμου.....

Συνάδελφοι,
πολλές φορές είχα γράψει και είχα κατηγορηθεί γι αυτό, ότι δεν υπάρχει σωστός χειρισμός από την αρχή (Ιούλιο) πάνω στο σχέδιο νόμου.Όταν λοιπόν κάτι από την αρχή το αφορίζεις (κ#@χαρτο, φωτοβολίδα), και σοβαρά δεν το παίρνεις έπειτα και σοβαρές διαπραγματεύσεις δεν κάνεις και στα σοβαρά δεν σε παίρνουν αυτοί με τους οποίους μιλάς (Υπουργείο, Αρχηγείο).
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι. Τα είδαμε με την μισθοδοσία στην αρχή, τα βλέπουμε και τώρα με τα υγειονομικά, με τους εθελοντές κ.α.Για να δούμε όμως 2 πραγματάκια αρκετά σοβαρά και για σήμερα δεν θα πω τίποτε άλλο γιατί θα το χάσω και το λίγο μυαλό που μου έμεινε.
Στην παρ. 4 στα κριτήρια πρόσληψης αναφέρει 2 νόμους. Ο Ν. 1481/1984 που αφορά τους πολύτεκνους και τα τέκνα από τρομοκρατικές επιθέσεις και το ποσοστό που δίνει ο νόμος σε αυτούς είναι 10%.
Πρέπει να πω ότι το είχα πει στην ΠΟΣΠΥΔ από τον Αύγουστο αλλά τότε δεν το είχαν λάβει σοβαρά υπόψη παρά μόνο τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο.Το .... καινούργιο τώρα είναι ο Ν. 1951/1991 για τους εθελοντές. Και τώρα το ωραίο !!!
Ο νόμος αυτός στην παρ. 8 αναφέρει ότι "Το ποσοστό των εκάστοτε κενών οργανικών θέσεων που υποχρεωτικά πληρούνται από εθελοντές πυροσβέστες ορίζεται σε 20% αυτών."
Τώρα κάντε τις προσθαφαιρέσεις σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας !!!

Και ναι είμαι τρελό "συνάδελφοι", αλλά ξεχνάτε κάτι.......ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΊΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
....
re : spyth.blogspot.com