Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

01/02/2011 Ανάληψη καθηκόντων από το νέο Υπαρχηγό του Π.Σ.

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρη Τασούλα πραγματοποιήθηκε η τελετή για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Υπαρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Παναγιώτη Μπονάτσου, από τον απερχόμενο Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Απόστολο Γεροκώστα, την 1η Φεβρουαρίου στο Α.Π.Σ., παρουσία της φυσικής ηγεσίας του Σώματος και πλήθους εν ενεργεία και αποστράτων συναδέλφων.

Ο κ. Τασούλας κατά το χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον κ. Γεροκώστα για την πολύτιμη προσφορά του καθ’ όλη τη θητεία του στο Π.Σ., ενώ καλωσορίζοντας το νέο Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο, του ευχήθηκε να αποδώσει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του από τη νέα υπεύθυνη θέση του.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης με τη σειρά του, ευχαρίστησε εκ μέρους του Π.Σ. τον απερχόμενο Υπαρχηγό για την πολυετή ευδόκιμη υπηρεσία του και τη μακροχρόνια συνεργασία τους, ενώ του ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στη συνέχεια, συνεχάρη το νέο Υπαρχηγό και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα του καθήκοντα.

Ο νέος Υπαρχηγός του Π.Σ., Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος, ευχαρίστησε την Πολιτική Ηγεσία και τον Αρχηγό του Π.Σ., για την εμπιστοσύνη και την τιμή που του έκαναν να τον επιλέξουν στη θέση του Υπαρχηγού, διαβεβαίωσε ότι έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και των υποχρεώσεων που επωμίζεται και ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Απευθυνόμενος στον κ. Γεροκώστα του ευχήθηκε υγεία και ευτυχία και του έδωσε την υπόσχεση του, ότι θα συνεχίσει με μαχητικότητα το δρόμο που χάραξε εκείνος.

Τέλος, ο απερχόμενος Υπαρχηγός στο χαιρετισμό του, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην πολυετή πορεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, τόνισε ότι έκανε το καθήκον του, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των εκάστοτε συνεργατών του. Ευχαρίστησε τόσο το σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού που ήταν συμπαραστάτες του όλα αυτά τα χρόνια, όσο και την Πολιτεία, για την μεγάλη τιμή που του έκανε ένα χρόνο πριν, να του αναθέσει τα καθήκοντα του Υπαρχηγού, ενώ στους νεοπροαχθέντες ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.



Ο Γ. Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρης Τασούλας απένειμε
τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Πυροσβεστικού Σώματος
στον κ. Γεροκώστα.


Ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης επέδωσε
στον Επίτιμο Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Απόστολο Γεροκώστα,

παραδοσιακό κράνος πυροσβέστη ως αναμνηστικό.

αναδημοσίευση :www. fireservice.gr
..............
Σημ...
Οι πολεμιστές φεύγουν πάντα με το κεφάλι ψηλά ,
γνωρίζοντας πως έχουν υπερασπιστεί την Πατρίδα
στο έπακρον ....
Έχε γειά Πολεμιστή .......