Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ένα μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ


"Είμαι μία κάτοικος της οδού Αμαλιάδος στο Ικόνιο Περάματος που χθές το μεσημέρι κινδυνέψαμε δεκάδες πολίτες να καούμε εμείς και οι περιουσίες μας απο την μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε απο το σχιστό και έφτασε μέσα στα σπίτια μας.
Θα ήθελα μέσα απο την σελίδα σας να ευχαριστήσουμε το μοναδικό αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής και τους μοναδικούς δύο(2) πυροσβέστες (δεν γνωρίζω τα ονόματα τους)που με αυτοθυσία και πείσμα να σώσουν το κόσμο και τις περιουσίες μας κινδύνεψαν και οι ίδιοι.
Δύο παιδιά που σκαρφαλώνοντας γρήγορα στα βράχια και χρησιμοποιώντας τις μάνικες "δάμασαν" την φωτιά πρίν έρθει κοντά μας.
Τέτοιους δημόσιους υπάλληλους χρειάζεται αυτή η χώρα και δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή την θέση που είμαστε.Και όμως υπάρχουν και αυτοί!!!!!
Η αναλγησία του κράτους μας σταματά σε αυτούς τους ανθρώπους που σημαιωτέον δεν πρέπει να πέρνουν πάνω απο 800 ευρώ.
Σας ευχαριστούμε παλικάρια. Ο θεός να σας έχει πάντα καλά."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
..
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγείται σήμερα 73χρονος, ο οποίος συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια, χθες το βράδυ, στο Πέραμα...
Συγκεκριμένα, ο 73χρονος έβαλε φωτιά σε οικοπεδικό χώρο δίπλα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο Σχιστό Κορυδαλλού χθες το μεσημέρι, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

re:troktiko.blogspot.com