Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΘΕΜΑ: « Παράπονα Μελών για δήλωση κ. Ντόλιου Γεώργιου Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.»


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 1 – ΤΚ 19100 ΜΕΓΑΡΑ
ΤΗΛ.- FAX: 22960 29144 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
(ΑΡ.ΚΑΤ..ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2454/5460/2003)
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. www.pyrosvestes.gr mail: pyrosvestes.gr@gmail.com

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 61 ΜΕΓΑΡΑ: 24/ 05/ 2013

ΠΡΟΣ:
Μέλη Σωματείου
Πίνακες ανακοινώσεων
Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π.
ΘΕΜΑ: « Παράπονα Μελών για δήλωση κ. Ντόλιου Γεώργιου Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.»

Κατόπιν παραπόνων και μετά από αναρτήσεις στο διαδίκτυο για καταγγελίες από τους γνωστούς άγνωστους και ανωνύμους υπερασπιστές της αλήθειας και γνωστές και άγνωστες υπερασπίστριες της αλήθειας που ήξεραν αλλά δεν έλεγαν , καθώς και γενικά σε θέματα εργασιακά και όχι μόνο η Διοίκηση του Σωματείου θέλοντας να λάμψει όλη η αλήθεια διαχωρίζει την θέση της και δεν αποδέχεται τίποτα από αυτά που φέρετε να δηλώνει ο κ. Ντόλιος Γεώργιος στο 15ο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Συλλέγονται όλες οι αναρτήσεις που έχουν γίνει και εντός της εβδομάδας θα αποσταλεί έγγραφο διαμαρτυρίας και παραπόνων με της συνημμένες δηλώσεις που φέρετε να έκανε στο 15ο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. προς τον κ. Ντόλιο Γεώργιο να μας διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε όλες αυτές τις σοβαρές καταγγελίες και τις απαράδεκτες συμφωνίες που φέρετε να ήταν παρών να μας πει τα ονόματα τους.

Υπενθυμίζουμε σε όλους εσάς που συστηματικά αγνοείται να θυμηθείτε ότι το Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. συμμετέχουν πληθώρα ακόμα συναδέλφων μελών από όλη την Ελλάδα και καλό θα ήταν τα παράπονα σας να τα θέτετε και να τα εκφράζετε και σε αυτούς, διότι οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι συλλογικές και κατά πλειοψηφία, στο sait της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. είναι όλο το Δ.Σ. αναρτημένο αν έχετε απορία που θα το βρείτε.

Το Δ.Σ. είναι πάντα στην διάθεση των μελών του για οποιαδήποτε συζήτηση και εξεύρεση λύσεων σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα προκύψει.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο-                                                                 -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΜΩΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΡΔΟΥΡΑΚΟΣ