Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Έρχεται αιφνίδια αλλαγή αρχηγού στην Πυροσβεστική σε λίγες ώρες, Ποιοί είναι οι μνηστήρεςΟι πλέον αγεφύρωτες διαφορές και το έλλειμμα επικοινωνίας ανάμεσα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και στον αρχηγό της Πυροσβεστικής, φαίνεται ότι επιβάλλουν την αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Μπονάτσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες , εδώ και αρκετό καιρό οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών έχουν διαρραγεί για προφανείς και"αδήλωτους" ακόμη λόγους
. Οι προφανείς, σύμφωνα με όσα σημειώνονται, εστιάζονται σε 4 ηχηρές διαφωνίες και αντιθέσεις.

- Η πρώτη σχετίζεται με τις μεταθέσεις, καθώς ο κ. Μπονάτσος αρνήθηκε για λόγους στρατηγικού σχεδιασμού να ικανοποιήσει αιτήματα του κ. Δένδια και προς τιμήν του δεύτερου, υποχώρησε μπροστά στον αντίλογο του κ. αρχηγού.
- Η δεύτερη με την επιλογή- ορισμό των καθηγητών στις Σχολές.

- Η τρίτη αναφορικά και πάλι με τις μεταθέσεις, όμως αυτή τη φορά για περίπου 20 μετακινήσεις 5ετών και

- Η τέταρτη, αναφορικά με την πρόβλεψη εξέλιξης διασικής πυρκαγιάς και κυρίως αυτής του Αγίου Όρους για την οποία υπήρξε μάλιστα τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με απανωτές επικοινωνίες με τον κ. Σαμαρά.

Όπως σημειώνεται από τις ίδιες πηγές, η αποχώρηση του κ. Μπονάτσου θα σημάνει αυτόματα την αντικατάσταση και των κ.κ. υπαρχηγού και του γενικού επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας, ενώ αναλόγως επιλογής αναπλήρωσης μεταξύ αντιστρατήγων ή υποστράτηγων, οι κυριότεροι μνηστήρες κι εκείνοι που προαλείφονται είναι φυσικά ο επιθεωρητής νότιας Ελλάδας κ. Σωτήρης Γεωργακόπουλος, ή ο Αττικάρχης υποστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου .

αναδημοσίευση : bloko.gr
.................................................................................................................σχολ.
Όποιος από τους 2 αναλάβει την αρχηγεία του Σώματος είναι εξίσου άξιος και γνωρίζει πλήρως τα προβλήματα του Κλάδου ..
Από πληροφορίες ακούγεται το όνομα του διοικητή της 1ης ΕΜΑΚ  να αναλάβει καθήκοντα Περιφερειάρχη .....
Άντε με το καλό ?????