Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Συνεχίζει η Λάσπη

Γιατί τέτοιο μένος για τον κ. Παπουτσή από το προεδρείο της Ε.Α.Π.Σ και εναντίον των 5ετών συμβασιούχων Πυροσβεστών ..
Όπου βρεθούν και όπου σταθούν συνεχώς αναφέρονται στους Συμβασιούχους λες και τα παιδιά αυτά φταίνε για ότι κακό συμβαίνει στο Σώμα τα τελευταία 20 χρόνια .
Ξεχνάνε ότι αυτοί είναι οι Αξιωματικοί , αυτοί υπογράφουν , αυτοί μεταθέτουν , αυτοί διατάζουν ..
Τι τους φοβίζει ;;;
Ότι ήταν πριν το ίδιο θα είναι και τώρα . Η μόνη διαφορά είναι ότι θα δουλεύουν 12 μήνες αντί για 8 μήνες . Θα γλιτώσει το Κράτος το ταμείο ανεργίας , θα είναι πιο εκπαιδευμένοι και για αστικά συμβάντα , θα μπορείτε Κύριοι να παίρνεται τις άδειες σας πιο εύκολα για να μπορείτε και εσείς να βρίσκεστε κοντά στην οικογένειά σας και να μην συσσωρεύονται 200 και 300 ημέρες άδειας ..
Το Σώμα θα έχει όλο το χρόνο προσωπικό κατώτερο για να εκτελεί υπηρεσίες ..
Δεν πρόκειται κύριοι της ΕΑΠΣ να γίνουν αξιωματικοί , μόνιμοι στρατιώτες θα είναι και θα έχουν πάντα τις ελάχιστες απολαβές για να μπορέσουν να ζήσουν τα παιδιά τους ...
Και μην Ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι συμβασιούχοι σας στηρίζουν σαν ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο που είστε και περιμένουν , μαζί με το δικό σας πόλεμο μήπως κερδίσουν και αυτοί κάτι παραπάνω στο μέλλον ...
Τους τελευταίους 18 μήνες αλλά και στο παρελθόν δεν ενθυμούμαι , να έχει δεχθεί τόσες βολές άλλος υπουργός και ειδικά επι κυβέρνησης της Ν.Δ ...???
ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΞΗ για τον κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ;;;
ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ;;;


Τέλος όπως και εσείς του προεδρείου της ΕΑΠΣ στηρίζεται ο καθένας ατομικά και ιδεολογικά έναν πολιτικό χώρο και διάφορα κανάλια έχουν συνεχείς αναρτήσεις του κ. Νάκου και κάποια άλλα κανάλια θέσεις και ερωτήματα εκπροσώπων του Κ.Κ.Ε έτσι και στο συγκεκριμένο blog εξέφρασα ελεύθερα την προσωπική μου άποψη μετά από 30 χρόνια εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα που αναγκάστηκα να κάνω για να επιβιώσω και αλίμονο αν γυρίσουμε στην δεκαετία του 80 όπου υπήρχαν τα πράσινα , τα μπλε και τα κόκκινα καφενεία και ο ένας δεν μιλούσε με τον άλλον ..


ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΛΕΞΗ '' ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ '' ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ...
ΑΦΑΙΡΩ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ..