Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του Σωματείου Κρήτης με τον Υφ. ΠτΠ κ Όθωνα

undefinedΑγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 11/10/2010 μετέβηκε το Προεδρείο του Σωματείου μας με συναδέλφους του Ηρακλείου στο Ρέθυμνο, όπου και είχε ανοικτή ομιλία ο πολιτικός μας προϊστάμενος, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Όθωνας.
Σε παρέμβασή μας του αναφέραμε ότι με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του κ Χρυσοχοΐδη, συστάθηκε μία ομάδα εργασίας η οποία έβγαλε πόρισμα και ετοίμασε σχέδιο νόμου που αφορούσε στην αποκατάστασή μας. Τι προτίθεστε να κάνετε κ Υφυπουργέ;
Η απάντησή του ήταν «αυτά θα τα κουβεντιάσουμε κατ' ιδίαν με την Ομοσπονδία σας.»
Διευκρίνιση: Η Ομοσπονδία και το Σωματείο μας δεν έχει «κάψει» τίποτα, δεν έχει κρύψει τίποτα.
Η θέση μας είναι συγκεκριμένη: δεν απεμπολούμε τα δικαιώματά μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η θέση του Σωματείου μας -για να γίνει κατανοητό για άλλη μία φορά- είναι η εφαρμογή του πορίσματος της της ομάδας εργασίας που στο σύνολό του προασπίζει τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων και όχι το σχέδιο νόμου που καλύπτει τα συμφέροντα ορισμένων (περίπου 2000).
Αν γίνουν οι διορθωτικές αλλαγές που πρότεινε η Ομοσπονδία οι οποίες και δεν είναι άλλες από αυτές που καλύπτουν τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να στηρίξουμε και το σχέδιο νόμου.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
ο δρόμος της αποκατάστασής μας είναι μακρύς και δύσκολος. Οι καιροί επιτάσσουν συσπείρωση και συνεχή πίεση από τα πρωτοβάθμια Σωματεία.
Ο αγώνας δίνεται στον δρόμο και όχι από τον καναπέ. Η λέξη «κουραστήκαμε» πρέπει να εξαλειφθεί από το λεξιλόγιό μας.

....

ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο κανάλι της ΠΟΣΠΥΔ

H ΠΟΣΠΥΔ, στην προσπάθειά της να παρέχει καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο, προχώρησε σήμερα στην δημιουργία επίσημου καναλιού στο youtube, ώστε να είναι πιο εύκολα συγκεντρωμένο το σχετικό υλικό. Η διεύθυνση του καναλιού είναι

http://www.youtube.com/pospid