Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ




Μέγαρα: 05/10/2010
Προς:
1 ) Συμβασιούχους πυροσβέστες
2 ) Πίνακας Ανακοινώσεων

Στις 04/10/2010 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, όπου ενημερώσαμε για εργασιακά θέματα, με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γ. Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Ανανέωσης κ. Φ. Κουβέλη και τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη. Παράλληλα υπήρξε τηλεφωνική επαφή και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υφυπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Ε. Όθωνα ο οποίος ζήτησε πίστωση χρόνου για να εξετάσει το θέμα της εργασιακής μας αποκατάστασης. Τα ίδια μας είπε και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης. Παράλληλα βρεθήκαμε στη Βουλή εν όψει της κατάθεσης για το ψήφισμα του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το έτος 2011 ο οποίος θα είναι τώρα συνοπτικός και πιο συγκεκριμένος με κωδικούς αριθμούς θα κατατεθεί ο προϋπολογισμός στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου!!!

Για τα δικά μας εργασιακά θέματα, τα διαχειρίζεται ο Υφυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Ε. Όθωνας. Ζητήσαμε από πολλούς Υπουργούς της κυβέρνησης (κ. Μπεγλίτης, κ. Καστανίδης, κ. Κατσέλη, κ. Βούγιας, κ. Κουσέλας, κ. Ρόβλια, ο οποίος μας δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι θυμάται τις προεκλογικές δηλώσεις που είχε κάνει για εμάς) να συμβάλουν θετικά στην επίλυση της εργασιακής αποκατάστασης να ψηφίσουν το σχέδιο λαμβάνοντας, υπόψη τις προτάσεις της ΠΟΣΠΥΔ. Επίσης μεταφέραμε τα ίδια και σε πολλούς Βουλευτές, κ. Σαλμάς, κ. Μπούρας, κ. Μανωλάκης, κ. Ασπραδάκης, κ. Πουπάκης, κ. Παπαγεωργίου, κ. Κουκουλόπουλο κ.α.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Ανανέωσης κ. Φ. Κουβέλης δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει ερώτηση προς τον κ. Πρωθυπουργό για την επίλυση του εργασιακού μας θέματος και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

.Ο πρόεδρος ........... Ο γεν. Γραμματέας

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ