Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΣ.Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΓΕΩΠΓΙΟΥ ΚΑΦΕ 48
ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΚ,43100 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 74/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 2242/25-4-2013 ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝ.ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΑΡ.ΠΡΟΤ.11

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Σήμερα στις 8/6/2015 9.30 επισκέφτηκε τη Β ΒΙΠΕ Βόλου και στη συνέχεια την Π.Υ Βόλου ο Γενικός Γραμματέας πολιτικής προστασίας Κ. Μαυρόπουλος συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Κ. Παπαγεωργίου. Η συνάντηση κράτησε για αρκετή ώρα και του τέθηκαν ερωτήματα από το Προεδρείο του σωματίου μας. Τα ερωτήματα ήταν για τους συμβασιούχους του 2009 για την απορρόφηση των επιλαχόντων και το Π.Δ που είναι η τελευταία χρονιά που δουλεύουμε φέτος.
Δυστυχώς οι απαντήσεις που πήραμε ήταν αόριστες με αφορμή το οικονομικό. Για την ανανέωση του Π.Δ μας απάντησε ο αρχηγός ότι υπάρχουν δύο ενδεχόμενα να ξαναβγάλει καινούργια προκήρυξη προσθέτοντας και καινούργιους συμβασιούχους ή να ξανα-ανανεώσει τους υπάρχοντες συμβασιούχους και κάποια κενά που θα χρειαστεί να συμπληρωθούν από καινούργιους με διαγωνισμό. Για τις οργανικές θέσεις που ανέφερε ο υπουργός ότι θα τις αυξήσει ο αρχηγός απάντησε χαριτολογώντας και ανέφερε ότι είναι πλήρες το πυροσβεστικό σώμα.
Για το θέμα του 2009 ανέφερε ότι πρέπει να γίνει τροπολογία όπως τους συναδέλφους της δεύτερης ευκαιρίας και αυτό άγνωστο το πότε και αν.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Β ΒΙΠΕ Βόλου όπου παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του σωματίου μας Κ. Βα'ι'όπουλος Φώτιος και το μέλος Ζέκης Βασίλειος όπου και εκεί απάντησαν τα ίδια.
Αγαπητοί συνάδελφοι αν όλοι δεν γίνουμε μια γροθιά από τον Οκτώβριο να ψάχνουμε όλοι το επαγγελματικό μας μέλλον.


            Με τιμή για το Δ.Σ. του Σωματείου

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       Βρέκος Βασίλειος               Μπαιράμης Δημήτριος