Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 12 - 12 - 2013


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 112 ΜΕΓΑΡΑ: 10 / 12 /2013
Προς:
Πίνακες ανακοινώσεων Αρμόδια τμήματα Α.Π.Σ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, αναφέρουν ότι το σχέδιο νόμου της ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του Π.Σ βρίσκεται στην φάση των υπογραφών από τα συναρμόδια υπουργεία, τα οποία έχουν προβεί σε κάποιες τροποποιήσεις πάνω στο σχέδιο που σας έχουμε δημοσιεύσει για ενημέρωση.
Κάποιες από τις αλλαγές αυτές, αφορούν τις διατάξεις που αναφέρονται σε εμάς ,ωστόσο δεν είμαστε ακόμα σε θέση να σας ανακοινώσουμε κάτι με σιγουριά την παρούσα στιγμή.
Η προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε ότι είναι εφικτό, πριν το ν/σ κατατεθεί στην βουλή, συνεχίζεται, με απώτερο σκοπό να χρειάζονται όσο το δυνατόν, λιγότερες τροποποιήσεις μετά την κατάθεση του.
Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι πολυνομοσχέδιο και εκτός του Π.Σ θα αφορά και την ΕΛ.ΑΣ.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι οι προτάσεις που θα κατατεθούν από τους βουλευτές στις επιτροπές και στην ολομέλεια δεν θα αφορούν μόνο εμάς, γι αυτό όσο λιγότερες βελτιώσεις χρειαστούν τότε, τόσο το καλύτερο. Αν περιμένουμε, «πέσε πίτα να σε φάω» σαν ορισμένους αγωνιστές του τηλεφώνου και της φωτογραφίας.....τότε.....ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.
Επίσης, επειδή ακούγονται διάφορες ανακρίβειες , από τους γνωστούς "παραπληροφοριοδότες", που διαστρεβλώνουν τα πραγματικά γεγονότα και ξαφνικά άρχισαν να "μη γλείφουν" όπου σταθούν κ όπου βρεθούν, σας κάνουμε γνωστό ότι....
- Όπως έχουμε ενημερωθεί, σε όλες τις συναντήσεις που έχουν γίνει στο Αρχηγείο από το αρμόδιο τμήμα(Μισθολογικού και Ελέγχου), ουδέποτε μας ανέφεραν ότι τα νυχτερινά, τα εκτός έδρας και τα εξαιρέσιμα του καλοκαιριού θα τα πληρωθούμε με τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου (δηλ. στις 10 Δεκεμβρίου.)
Συγκεκριμένα , μας ανέφεραν ότι θα τα πληρωθούμε με τη μορφή εμβάσματος- όπως γίνεται κάθε χρόνο, μέχρι το τέλος του μηνός Δεκεμβρίου.
Αυτή η διαβεβαίωση υπάρχει και αυτή υπήρχε εξ' αρχής. Για ποιό λόγο τώρα ξαφνικά, οι αγωνιστές της "φακής" κινήθηκαν εναντίον του αρμοδίου τμήματος για της πληρωμές μας...άγνωστο. Όπως όμως έχει δείξει ως τώρα η ιστορία τους σίγουρα ο λόγος θα είναι κάτι προσωπικό.
Υ.Γ. ωραία τακτική αυτή....γλείφω-φτύνω-ξαναγλείφω...και ότι προκύψει
Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με όλους όσους ανέλαβαν τις νέες θέσεις που προέκυψαν από τις τελευταίες αλλαγές στην κορυφή της φυσικής μας ηγεσίας και θα ενημερωθείτε .

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο-                                                      -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΜΩΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΡΔΟΥΡΑΚΟΣ