Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΥΔ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ;;;;;



Γράφοντας κάτι ψιλολόγια πριν κάτι μέρες , περίμενα να αναρτήσει το επίσημο site της ομοσπονδίας τις φωτογραφίες ( που γνώριζα ) των αντιπροσώπων του Δ.Σ που και καλά έλαβαν μέρος στην κινητοποίηση όλων των σωμάτων Ασφαλείας ..
Και δεν έπεσα έξω ...
Φαρδιά -Πλατιά αναρτά άρθρο το επίσημο site για συμμετοχή αντιπροσώπων της ποσπυδ στην κινητοποίηση την 17/10/2011 ...
1 ) Αν δεν με απατά η μνήμη μου ουδεμία ανακοίνωση έβγαλαν τις προηγούμενες ημέρες για συμμετοχή στην πορεία ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ..
2 ) Κανένα Δ.Σ δεν πραγματοποιήθηκε ώστε να πάρει απόφαση για συμμετοχή των συμβασιούχων πυροσβεστών στην κινητοποίηση ( πλην Σωματείου Θεσσαλονίκης ) .
3 ) Καμία ανάρτηση στο επίσημο και έγκυρο site της ΠΟΣΠΥΔ δεν αναρτήθηκε ..
4 ) Καμία ανάρτηση στους σταθμούς και στις ΕΜΑΚ δεν έγινε .....
5 )Καμία ενημέρωση στα μέλη μήτε προσωπικά μήτε με sms ........
Ποιους κοροϊδεύεται ;;; Για ποια συμμετοχή μιλάτε ;;;
Οι φωτογραφίες που εσείς οι ίδιοι αναρτήσατε αποδεικνύουν ότι η μόνη συμμετοχή που είχατε στην κινητοποίηση ήταν με 2 άτομα ( αντιπρόεδρος και ταμίας ) βγάζοντας 2 φωτογραφίες με τον πρόεδρο της ΕΑΠΣ , όπου σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σας τηλεφώνησαν και σας είπαν ότι στην πορεία παρευρίσκεται το Σωματείο Θεσσαλονίκης και σπεύσατε για αναμνηστικές ???

Αλήθεια ο πρόεδρος που ήταν ;;;
O Γραμματέας πού ήταν ;;;

Δέν αφήνεται τα καραγκ@ζ%λ&κ/ια και να σοβαρευτείται επιτέλους ???

ΥΣ.
Επειδή γνωρίζω ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΑΠΣ καλό θα είναι αφού δεν εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ ( γυρνάει σε όλη την Ελλάδα γράφοντας "μίλια" και αναμνηστικές φωτό) να αλλάξουν οι ρόλοι και να πάρει την προεδρία ο αντιπρόεδρος .......
Και μια δεύτερη αλλαγή θα ήταν καλή .. Ο τωρινός Ταμίας δεν θα ήταν άσχημα να αναλάβει την θέση του Γραμματέα μιας και μέχρι τώρα ουσιαστικά τα κάνει όλα ( παντός καιρού και έχει βγάλει και το λύκειο ??? ) ...

Τους χαιρετισμούς μου στον μελλοντικό πρόεδρο ???
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???