Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ενημέρωση για τις Επαφές ΣΗΜΕΡΑ, με τους Αρμόδιου Υπουργούς


Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Συνάδελφοι,
μετά από προγραμματισμένα ραντεβού που είχαν κλειστεί προ ημερών και επαληθεύθηκαν την Δευτέρα 4/7, τα τρία μέλη του Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ Καστανίδης Γιώργος, Παπαναστασίου Γιάννης και Πυργιώτης Απόστολος μετέβηκαμε στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 5/7/2011.
Ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ από την προηγούμενη ημέρα ώστε να παραβρεθεί στα ραντεβού αλλά τελικά δεν παρευρέθηκε, για δικούς του λόγους.

Έγιναν οι εξής συναντήσεις:

1. Στο Υπουργείο Οικονομικών στις 9:00 π.μ, όπου γινόταν σύσκεψη Υπουργών για το μεσοπρόθεσμο. Εκεί συνομιλήσαμε με τον Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρέππα ο οποίος μας είπε μεταξύ των άλλων «Μην ανησυχείτε το δικό σας θέμα θα προχωρήσει και το έχει αναλάβει ο Υφυπουργός κ Ρόβλιας. Ο φάκελος είναι προς επεξεργασία στο Υπουργείο»
2. Αμέσως μετά συνομιλήσαμε με τον Υφυπουργό κ. Ρόβλια τονίζοντας του την αγωνία όλων των συναδέλφων για την καθυστέρηση της προκήρυξη. Μας απάντησε τονίζοντας το μάλιστα τρις φορές «Το δικό σας θέμα θα προχωρήσει, άλλωστε το γνωρίζω πολύ καλά».
3. Στην συνέχεια συνομιλήσαμε με τον Αν. Υπουργό Οικονομίας κ. Σαχινίδη ο οποίος μας διαβεβαίωσε λέγοντας μας ότι «από εμένα υπογράφηκε και προχώρησε». Αργότερα είχαμε συνάντηση και τον Διευθυντή του Υπουργού Οικονομικών καθώς και με τον Διευθυντή του Υφυπουργού Δημόσιας Διοίκησης ο οποίοι μας ενημέρωσαν εκτενέστερα για τα θέματα που μας αφορούν.
Μεταξύ των άλλων μας είπαν ότι ο φάκελος βρίσκετε ακόμα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένεται η υπογραφή του Υπουργού ώστε να προωθηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών.
4. Τέλος μετά την σύσκεψη των Υπουργών μας δέχθηκε στο γραφείο του ο Υπουργός Οικονομίας και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλος Ευάγγελος.
Του είπαμε ότι ο φάκελος είναι στον Υπουργό κ. Ρέππα και θέλει μόνο την υπογραφή του καθώς και έπειτα και την δική του ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη.
Μας απάντησε ότι το θέμα μας το προχωράει ο κ. Ρέππας και «εγώ θα το υπογράψω όταν έρθει σε εμένα. Θα επικοινωνήσω προσωπικά με το Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης για τον φάκελό σας».

Συνάδελφοι,
ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να δούμε όλους μαζί τους υπουργούς που είναι επιφορτισμένοι αυτό το διάστημα με το θέμα μας και να τους ενημερώσουμε.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα παραπάνω θα υλοποιηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Συναδελφικά,
τα μέλη του Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ.

1. Καστανίδης Γιώργος (Πρόεδρος Σωματείου Θεσσαλονίκης)
2. Παπαναστασίου Γιάννης (Πρόεδρος Σωματείου Αν. Μακεδονίας & Θράκης)
3. Πυργιώτης Απόστολος (Πρόεδρος Σωματείου Θεσσαλίας)
.....
αναδημοσίευση : http://spyth.blogspot.com/