Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

undefinedΛαγκαδάς, 4 Ιουλίου 2011
Αριθ. Πρωτ: 44

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση Μελών»

Συνάδελφοι,

μετά από σχετικό αίτημά μας (αρ. πρωτ. 37/12-6-2011) προς τους βουλευτές του νομού μας για ραντεβού συναντήσαμε σήμερα 4/7 τους βουλευτές Αράπογλου Χρύσα και κ.Βούγια Σπύρο καθώς και την προηγούμενη εβδομάδα τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μαγκριώτη Γιάννη.
Τους ενημερώσαμε για την καθυστέρηση της προκήρυξης καθώς και για την ανακοίνωση πρόσληψης 750 πυροσβεστών διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι ενώ είχαμε διαβεβαιώσεις τόσο από τον Υφυπουργό Προ. Πο. όσο και από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου μας ότι η προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 4.000 Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης είχε προτεραιότητα, αντ’ αυτού είδαμε έγκριση για 750 πυροσβέστες μόνο.
Ο κ. Βούγιας μας είπε ότι επικοινώνησε με το ΥΠ.ΕΣ και τον ενημέρωσαν ότι ο Υπουργός θα λείπει αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό.
Και οι δύο Βουλευτές δεσμεύτηκαν ότι θα επικοινωνήσουν τόσο με το ΥΠ.ΕΣ. όσο και με το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ ώστε να υπάρξει τις αμέσως επόμενες 2 ημέρες ραντεβού τόσο με τον Υφ. Εσωτερικών Ρόβλια όσο και με τον Υφ. Προ. Πο. κ. Οθωνα.
Επίσης αύριο Τρίτη το σωματείο μας, μέσω του προέδρου μας Καστανίδη Γιώργου, έκλεισε ραντεβού στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλου χωρίς να αποκλείετε το γεγονός να δούμε, όπως μας είπαν, και τον ίδιο τον Υπουργό.

Τέλος σε ότι αφορά την μισθοδοσία μας, σε τηλεφωνική επικοινωνία του Ταμεία του σωματείου μας Πετρίδη Πέτρο με το Γραφείο Εποχικών στο ΑΠΣ για την μισθοδοσία, μας ενημέρωσαν ότι οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και η καταβολή των μισθών θα μας γίνει στις 8 Ιουλίου.

Συνάδελφοι, τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις για τις οποίες θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καστανίδης Γιώργος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρυσανθοπούλου Πελαγία