Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 121 ΜΕΓΑΡΑ: 2 / 1 /2014
Προς: Πίνακες ανακοινώσεων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Συνάδελφοι το Δ.Σ. του σωματείου σας εύχεται Χρονιά Πολλά για την δύσκολη Χρονιά που ξεκίνησε και όπως πάντα έτσι και φέτος θα είμαστε παντού όπου μας χρειαστείτε.

Λόγο ορθολογικής χρήσης της εισφοράς που δίνατε στο σωματείο τόσα χρόνια η συνδικαλιστική παρακράτηση που θα προβούμε σε λίγες μέρες δεν θα έχει αναδρομική ισχύ, αλλά θα ξεκινήσει από το έτος 2014 και στο εξής και θα είναι 1 ευρώ τον μήνα για το σωματείο και 1 ευρώ τον μήνα για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π., το σύνολο 2 ευρώ. (αν πάνε όλα καλά υπάρχει σκέψη να μειωθεί ακόμα περισσότερο το ύψος της συνδρομής που αφορά το σωματείο.) υπάρχει περίπτωση να γίνει κάθε εξάμηνο η παρακράτηση ώστε στην περίπτωση που γίνει μείωση της συνδρομής να γίνει άμεσα .

Θα σταλούν καταστάσεις μελών στην κάθε υπηρεσία και θα καλεστείτε να συμπληρώσετε μια υπεύθυνη δήλωση βάση της διαταγής του Α.Π.Σ. και πολύ γρήγορα θα βγουν και περαιτέρω διευκρινήσεις για αυτό θέλουμε λίγο υπομονή.

Και πάλι όλοι μας σας ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους ,είτε μεμονωμένα , ομαδικά καθώς και οικογενειακά το νέο έτος να έχουμε όλοι Δουλειά , Υγεία και Ευτυχία .

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο-                            -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ             ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ