Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το Hot Doc και η " Πλεούμενη " 6 Μέρες πριν το Δικαστήριο...

...
Βαρείς Χαρακτηρισμοί από ένα περιοδικό φημισμένο ότι τα ψάχνει πριν να βγάλει και δεν αφήνεται στην "μόδα".
 

Πήγαν λοιπόν οι "καταγγέλλοντες" συκοφάντες και είπαν τη γνωστή παπαγαλία όπως την ξέρουν χωρίς αντίλογο..
Για 1000οστη φορά παπαγαλία και πόλωση που έχει αφεθεί από δικαστική διαμάχη σε διασπορά ανησυχίας και ψεμμάτων και άραγε αν κάποιος ήταν σε μια φωτιά και τα μάθαινε ποιος θα έχει την ευθύνη ???? εσύ Συναδέλφισσα ??? έχεις πάει σε φωτιά ποτέ ??? έχεις δει τι ψυχολογία θέλεις . Ξέρεις ότι ΥΠΑΡΧΕΙ και ο ΚΕΥΠΣ που θα έπρεπε να σε είχαν Διώξει πειθαρχικά για αυτά που γράφεις και λες ειδικά στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης ????
Λοιπόν αφού έβαλες το "άρθρο" σου και αφού η εμπιστοσύνη σου στα Δικαστήρια έχει χαθεί αφού μόνο με "άρθρα" προσπαθείς να πιέσεις για μια Γνωμοδότηση που δεν έχει υπογραφεί μάθε για άλλη μια φορά τα ΙΔΙΑ επιχειρήματα για να ακουστούν στην λάσπη σου..

1) Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλεις να γίνει δεκτή η γνωμοδότηση είναι επειδή πλησιάζεις σε σειρά να μπεις, δεν ενδιαφέρεσαι για τους επιλαχόντες ούτε και τους έχεις πει αλήθεια. Αλλιώς θα τους είχες πει ότι με τα "μπλοκαρίσματα" σας θα είχαν απορροφηθεί ακόμα εδώ και 2 χρόνια περίπου άλλοι 300+.

2) Η γνωμοδότηση του ΝΣΚ ήταν θετική και πως όταν εστάλη στην ολομέλεια πάλι θετική εισήγηση είχε με ένα "περίεργο" αρνητικό αποτέλεσμα..ΜΑΘΕ ότι την ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ , ΑΥΤΟΣ που την ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΕΡΕΙ ευθύνη και ότι ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ δεν τρώει κουτόχορτο και ΔΕΝ την υπέγραψε για να τινάξει ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΣΤΡΑΤΟ - Π.Σ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για μια ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

3) ΜΑΘΕ (που το ξέρεις) ότι την ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ καθ υπόδειξη και πολύ ΣΩΣΤΑ και κάποιοι ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ και μπορούσες να ΔΗΛΩΣΕΙΣ κάτω των 45 ετών ότι ΕΙΣΑΙ..

4) ΛΕΣ πολλά ανυπόστατα ψέμματα και έχεις κάνει τα αραγμένα Ι μπαλάκι του πινγκ πονγκ για το μίσος που έχεις που δεν είχες μόρια και δεν μπήκες..Ο εισαγγελέας που λες θα ψάξει και πως έχουν κυκλοφορήσει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ - ΙΑΤΡΙΚΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ο κόσμος το χει τούμπανο..
5) Ο Δημοσιογράφος ο οποίος ΕΓΡΑΨΕ ενημερώθηκε ήδη λίγο καλύτερα.
όπως και τόσοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - και ΑΛΛΟΙ που ζήτησαν ΣΥΓΝΩΜΗ..

6) Άσε τις απειλές και κοίτα το Σωματείο σου εκεί γιατί σε λίγο θα έχουμε εξελίξεις Miss ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

7) Κόψε τα ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ δήθεν ότι η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ συνδέεται με τα Ι διότι ξέρεις ότι ουδεμία σχέση έχει. Απλά το "συνδέεις" για να δημιουργήσεις έριδες και αν γίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και ΕΣΥ και τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ σου είστε υπεύθυνοι που Διασύρουν αβέρτα στο ίντερνετ..

8 ) Κόψε τις απειλές, πες μας για τα ιατρικά απόρρητα τα Δικά σου και των "υποστηρικτών" όπως ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ άλλους.

Το θέμα των Αλλ - Ι είναι μια ΦΟΥΣΚΑ και όπου και να πάει τα σχόλια στο fbook δεν γυρνούν πίσω και δεν διαγράφονται..έβαλες και link να φαίνονται τα ονόματα των "υποστηρικτών". Αυτοί που άλλαξαν το Ι δεν ΦΕΥΓΟΥΝ υπάρχουν ήδη ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και το ξέρεις και μόνο με ψέμματα προσπαθείς να την βγάλεις καθαρή μην σε πάρουν χαμπάρι όσους έπεισες για το αντίθετο..
Και παιδιά που υπηρέτησαν και χτύπησαν - αρρώστησαν - και έγιναν καλά είναι φυσιολογικό να θεραπευτούν. Αντίθετα κάποιοι που έπαιζαν στην μπάντα , βγαίνουν και το παίζουν Ι1 κομάντο τώρα..

Εντάξει, τά παμε πάλι ???
Άσε μας να κοιτάξουμε τα Πραγματικά προβλήματα τώρα και να δούμε τι μέλλον έχουμε στο Π.Σ Συμβασιούχοι και Π.Π.Υ..
Όλο κατηγορείς κατηγορείς και δεν θες Δημοτικά - Μεγάλους - με Δίπλωμα - Με Ι - Χωρίς απολυτήριο ΤΕΙ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο....


φιλικά από : http://forestfirefightersgreece.blogspot.gr/