Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ . ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΕΔΡΑ : ΠΥΡΓΟΣ
Δ/ΝΣΗ : ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 99 (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ) Τ.Κ 27100 . Αριθμ. Αποφ. Πρωτοδικειου Πυργου 243/2011 FAX:2621020896 Τηλ.Προεδρου 6945904847
ΠΥΡΓΟΣ 1/07/2013
ΑΡ.ΠΡΩΤ : 3/2013 ΠΡΟΣ
 
1. Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π
2. ΣΩΜΑTΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΡΧΙΚΑ,ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
 
ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Π.Υ.ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΝ 27/6/2013 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28/6/2013 ¨ ΚΥΡΙΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΖΟΥΒΑΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΣΑΣΤΑΝ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ(27/06)ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 37416 οικ. Φ.300.16 ΘΕΜΑ» ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ».
ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Π.Υ. ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
 
Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ Π.Π.Υ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΣΩ Α.Σ.Ε.Π. ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΕΝΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ( ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ : ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ,ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗΣ Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ).ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 
ΘΕΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ Ι2,Ι3,Ι4,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ Ι ,ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ.ΤΟΥΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Ι Η ΟΧΙ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ,ΘΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΄΄ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ΄΄.ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΟΥΒΑΛΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ Α Μ Ε Σ Α ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ Α Μ Ε Σ Α ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ

ΜΕ ΤΙΜΗ

Το Δ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ            ΜΠΟΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ