Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ ΘΕΜΑ: « Ενημέρωση μελών για την ευρεία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Α.Π.Σ. »


ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 28 ΜΕΓΑΡΑ : 29 / 03 / 2013

ΠΡΟΣ:
1) Π.Π.Υ. & Συμβασιούχους Πυροσβέστες
2) Πίνακες ανακοινώσεων

ΘΕΜΑ: « Ενημέρωση μελών για την ευρεία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Α.Π.Σ. »

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Κ. Αρχηγού παρουσία του Κ. Αφάλη Επιτελάρχη
Κ. Σπανέα Κλαδάρχη Β’ κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και άλλον αρμοδίων διευθυντών και τον εκπροσώπων που εμπλέκονται στα ζητήματα που μας αφορούν καθώς και της επιτροπής εργασίας που έχει δημιουργηθεί για να βγάλει το πόρισμα, 

και εμείς συμμετείχαμε με τον πρόεδρο της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. τον πρόεδρο της Κορίνθου της Σαλαμίνας του Κιάτου της Σάμου της Χίου τον αντιπρόεδρο του Αιγίου και τον Γ.Γ των Μεγάρων.
Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και έγινε σε ήρεμο τόνο . Προεδρεύοντος της συνάντησης ο Κ. Αρχηγός
μας ανάλυσε της προθέσεις του Σώματος για το θέμα της τροποποίησης του 3938/2011, το επίδομα τον οδηγών (150αρι) το θέμα τον αδειών, την έκτος έδρας αποζημίωση, του ωραρίου εργασίας, το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, τον διαγωνισμό των 725, τους επιλαχόντες του 3938/2011, τους συμβασιούχους πυροσβέστες, το καθηκοντολόγιο, και την ομογενοποίηση μας.
Στην διερευνητική αυτή πρώτη συνάντηση που κράτησε 2 ώρες λόγο της πολυάριθμης παρουσίας και επειδή έπρεπε να ακουστούν και να ειπωθούν όλες οι απόψεις από τους παρευρισκόμενους με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που μας είπαν και εμείς από την μεριά μας θέσαμε τους προβληματισμούς μας και αντιπροτείναμε σε όλα τα θέματα λύσεις που κατά την άποψη μας ήταν προς την καλύτερη εργασιακή μας καθημερινότητα και αφού υποσχεθήκαμε ότι θα μεταφέρουμε όλα όσα συζητήθηκαν σήμερα ανανεώσαμε το ραντεβού μετά την πραγματοποίηση της συνάντησης όλων τον εκπροσώπων τον 32 πρωτοβάθμιων σωματείων που θα γίνει την Κυριακή και θα τους πάμε πλέων και γραπτές τις αποφάσεις που θα λάβουμε όλοι μαζί από κοινού.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου