Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

TODAY NEWS


Τελικά για τα μέσα Γενάρη του 2013 πάει για να εκδικαστεί η υπόθεση των «γιώτα» μετά την αγωγή που κατέθεσαν οι 100 γνωστοί-άγνωστοι «συνάδελφοι μας». Οι οποίοι και έχουν ένα μεγάλο μέρος ευθύνης για την διάσπαση των Συμβασιούχων πυροσβεστών. Αλλά θέλω να δω πόσοι από τους 100 θα ωφεληθούν αν τελικά έχει θετική εξέλιξη αυτή δικαστική απόφαση ;
Έμαθα ότι οι Ενωσίτες προσπαθούν με διάφορες υποσχέσεις να γράψουν μέλη ανά την Ελλάδα, (1η ΕΜΑΚ κτλ)αλλά τους πενταετείς των περιοχών τους δεν μπορούν να τους πείσουν με τίποτα. Γιατί άραγε;
Σε αυτήν την Αλέκα τελικά η κακία θα της μείνει αφού αργά η γρήγορα θα την «βαπτίσουν» ΠΠΥ, αλλά τα σκατά που σκάλισε τόσο καιρό θα της μυρίζουν μια ζωή. Το θέμα είναι ότι την πίστεψαν συνάδελφοι που αν δεν συνέλθουν το συντομότερο θα χτυπούν την κεφαλή τους πολύ δυνατά.
Οι Ενωσίτες ζητούν από τον Αρχηγό να στείλει τους συναδέλφους που εργάζονταν στα πεζοπόρα στους τόπους συμφερόντων τους έτσι χωρίς νομοθετική κάλυψη. 
Και λέω εγώ, αν το ΑΠΣ το κάνει αυτό έτσι με διαταγή ημέρας ξέρουν αυτοί εκεί, και εκτός των πεζοπόρων μεταθέσει και άλλους συναδέλφους από κλιμάκια σε Υπηρεσίες και αντίστροφα και πει για υπηρεσιακούς λόγους οι ενωσίτες τι θα πουν που ζητούν αποσπάσεις έτσι αέρα πατέρα. Το τυρί το είδαν την φάκα δεν την είδαν όμως.