Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση Μελών Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ


Συνάδελφοι,
Στις 06/09 το Προεδρείο πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπαρχηγό του Π.Σ. κ. Παναγ. Παναγιωτόπουλο για εργασιακά θέματα.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με Προέδρους και επικεφαλείς θεμάτων ΠΡΟ.ΠΟ. του ΣΥΡΙΖΑ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΠΑΣΟΚ. Όλοι δήλωσαν αλληλέγγυοι στα προβλήματά μας και δεσμεύτηκαν να προωθήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις και αναφορές θέματα που μας αφορούν, όπως ωράρια, εκλογικό επίδομα, προϋπηρεσίες, νέα πενταετία, ολοκλήρωση χορήγησης ταυτοτήτων, ΟΑΕΔ, μεταθέσεις, 24ωρο κ.λ.π.
Αύριο 08/09 στη ΔΕΘ στη συγκέντρωση θα είναι ένστολοι στις 18.30 στο άγαλμα στην πλατεία Αριστοτέλους. Το Προεδρείο της ΠΟΣΠΥΔ θα παραβρεθεί για ενημέρωση:
Την Κυριακή 09/09 και ώρα
07.30 το πρωί στο πεζοπόρο Κοζάνης,
14.00 στην Π.Υ. Κατερίνης,
22.00 στην Π.Υ. Βόλου.
Την Δευτέρα 10/09 και ώρα 14.00 στο πεζοπόρο Λαμίας.
Αναμένουμε συνάντηση και με τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Νικ. Δένδια που λόγω φόρτου μεταθέτει το ραντεβού από εβδομάδα σε εβδομάδα για όλους τους ένστολους.
Μετά από τηλεφωνικές διαμαρτυρίες συναδέλφων που δεχόμαστε, ας φροντίσουν τα Σωματεία να αναρτούν τις ενημερώσεις μελών και τα έγγραφα που λαμβάνουν από την ΠΟΣΠΥΔ στους πίνακες ανακοινώσεων των Υπηρεσιών γιατί δεν μπαίνουν όλοι στο internet.
Όποιες περιοχές έχουν υπερβεί τις ώρες και έχουν και εργασιακά προβλήματα, τα Σωματεία να γνωστοποιούν στις Διοικήσεις τα προβλήματα με κοινοποίηση στην ΠΟΣΠΥΔ.
Τέλος οι συνάδελφοι συμβασιούχοι πυροσβέστες ας καταλάβουν επιτέλους ότι αν δεν κινηθούν και οι ίδιοι, αποτελέσματα για 5ετίες από καναπέδες, καφετέριες, με φραπέδες και internet δεν θα δούμε.