Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ


Έπειτα απο συνεχιζόμενες αναβολές έφτασαν στα χέρια της 1ης ΕΜΑΚ οι πρώτες μοτοσυκλέτες που θα επιτηρούν τις Δασικές Εκτάσεις της Αττικής.
Ειναι ένα καλό μέτρο κατά των Εμπρηστών και εύχομαι όλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους
και προπάντων ...ΠΡΟΣΟΧΗ ..

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΛΑΘΗ...
...
..
Με δικυκλιστές του Π.Σ. που πραγματοποιούν περιπολίες εντός δασικών εκτάσεων συναντήθηκε στις 10 Αυγούστου στον Ασπρόπυργο, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρης Τασούλας.
Ο κ. Τασούλας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη, αφού μίλησε με τους δικυκλιστές, τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους, στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις περιπολίες τους και για την υπόλοιπη αντιπυρική περίοδο.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Αττικής Υποστράτηγος Παναγιώτης Βελής, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος Ανάργυρος Γιαννακόπουλος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Επιχειρήσεων Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Αττικής Αρχιπύραρχος Δημοσθένης Καβέτσος και ο Διοικητής της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. Αρχιπύραρχος Βασίλειος Παπαγεωργίου.